Transfer 2018'e kaldı

Düzenleyen:
Transfer 2018'e kaldı

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım yeni transferlerin mayıs sonunda biteceğini söylemişti. Ama hesap şaştı. F.Bahçe’de golcü ve kanat takviyeleri yeni yılda olacak

Son 3 yılda şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe yeni sezonda hasreti giderip 4. yıldızı takmayı hedefliyordu. Aziz Yıldırım’ın 29 Nisan’daki Yüksek Divan Kurulunda yaptığı “Önümüzdeki yıl mali kongreye şampiyon başkan olarak çıkacağım. Bunu yapacağım, söz veriyorum” açıklaması ve yeni transferlerin mayıs sonunda biteceğini söylemesi camiayı umutlandırmıştı. Ancak beklentiler gerçekleşmedi. Sarı-lacivertliler, şu ana kadar 9 transfer yapmış olsa da ortaya çıkan takımın beklentileri karşılaşamaması, takımın Vardar’a elenerek Avrupa defterini kapatması, ligin ilk 3 haftasında 5 puanda kalınması tepkilere neden oldu. Takımın sergilediği performanstan memnun olmayan camia, sol bek, orta saha, her iki kanat ve forvete takviye isterken, yönetimin elini kolunu bağlayan gelişmeler tansiyonun yükselmesine, şampiyonluk ümitlerinin azalmasına sebep oldu.
 Umutlar ertelendi
Aslında finansal fair-play anlaşması nedeniyle adımlarını dikkatli atmak zorunda kalan Fenerbahçe doğru hamlelerle ilerliyordu. Ancak önce Giuliano sonra da Josef’te yaşanan sürprizler planları altüst etti. Kiralık olarak kadrosuna katacağı Giuliano’yu Trabzonspor’un araya girmesiyle 7 milyon avroya satın almak zorunda kalan sarı-lacivertliler, 11,5 milyon avroya satmaya hazırlandıkları Josef’in de elde kalmasıyla adeta duvara çarptı. Aykut Kocaman, orta saha, sol açık ve golcü transferleri istiyordu. Fakat hem yabancı transferi dolu hem de bu hamleler için para yok. Mevcut şartlarda transfer mümkün görünmüyor. Emre Belözoğlu için Başakşehir’e ısrarını sürdüren Fenerbahçe’nin yabancı takviyesi için planları Ocak 2018’deki ara transfere kalmış görünüyor. 
> M. Emin Uluç
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...