Ada’yı unut, işine bak!

Düzenleyen:
Ada’yı unut, işine bak!

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ta transferin bitimine sayılı saatler kala Cenk Tosun’a gelen 12 milyon avroluk teklifin reddedilmesinin yankıları sürüyor.

Beşiktaş’ta transferin bitimine sayılı saatler kala Cenk Tosun’a gelen 12 milyon avroluk teklifin reddedilmesinin yankıları sürüyor. Premier Ligi ekiplerinden Crystal Palace Cenk Tosun için siyah-beyazlıların kapısını çalmıştı. Ancak Başkan Fikret Orman, İngilizlerden önce teklifi artırmalarını sonra da önerdikleri parayı 6 ayda ödemelerini isteyince iş yatmıştı. Bu gelişmeler her ne kadar Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söylese de Cenk’in kafasını karıştırdı. Bir an Premier Lig hayali kuran Cenk, teklifin geri çevrilmesinden sonra karışık duygular içine girdi. 
Çok istersen seneye…
Milli Takım kampında olan oyuncusunu arayan Başkan Fikret Orman, gelişmeleri aktardı. “Bizim seni bırakmak gibi bir niyetimiz zaten yoktu. Bu yüzden de onların kabul etmeyeceği bir teklif sunduk” diyen Orman, “Şenol Hoca da takımda kalmanı istedi. Sen bize lazımsın. İki sezondur şampiyonluğumuza büyük katkı sağladın. Bu sene de aynı performansını sürdürmeni istiyorum. Tamamen işine odaklanmanı ve transfer haberlerini kafandan silmeni istiyorum. Bu sene de şampiyon olalım, çok istersen seneye İngiltere’ye gitmene bizzat yardımcı olurum” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...