Balonda da ek sefer!

Düzenleyen:
Balonda da ek sefer!

Ekonomi Haberleri

Kapadokya’nın güzelliklerini gün doğumunda balondan seyretmek isteyen turistlerin talebi, balon seferlerinde de ek seferler düzenlenmesine sebep oldu.

Bölgede sıcak hava balon turu düzenleyen işletmeciler, uzun Kurban Bayramı sebebiyle telebin çok hızlı arttığını belirtiyor. İşletmecilerin verdiği bilgiye göre her gün 100’den fazla balon, rüzgar ve hava şartlarına göre farklı noktalardan kalkış yapıyor. Tura katılanlar gün doğumu ile birlikte yükselen balonlarla 130-150 avro arasında fiyatla balon turuna katılıyor. İstanbul, Ankara, İzmir gibi bölgelerden çok sayıda turistin gittiği bölgede, yabancı turistlerle birlikte büyük bir yoğunluk oluştu. Balon turunun ardından ATV’lerle Peribacalarını gezenler, büyük bir yoğunluğa sebep oldu. Tur şirketleri, yoğunluk sebebiyle ek seferler düzenlemek zorunda kaldıklarını ifade ediyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...