Twitter’dan GATA’daki doktorları karalamışlar

Düzenleyen:
Twitter’dan GATA’daki  doktorları karalamışlar

GÜNDEM Haberleri

Akıncı Üssü davasının kilit isimlerinden eski Tuğgeneral Mehmet Partigöç’ün GATA’daki kadro alımlarında etkin rol oynadığı ortaya çıktı.

FETÖ’nün GATA yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianamede, Partigöç’ün, inkâr ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda hayata geçirilecek “atama listeleri”nde yer alan bazı isimleri GATA’ya atadığı belirtildi. Darbeci Partigöç’ün Genelkurmay Başkanlığı Personel Başkanlığı döneminde, GATA’daki atamalarda FETÖ’cü olmayanları tasfiye ettiği belirtilen iddianamede, “Gatakulis” isimli Twitter hesabının GATA Komutanlığı’nın FETÖ terör örgütü tarafından ele geçirilmesinde adeta bir silah gibi kullanılan hesaplardan biri olduğu ifade edildi. FETÖ’cü olmayan doktorları karalamak için kullanılan bu Twitter hesabından 2012 ve 2014 yılları arsında sürekli bir şekilde Doktor Erdal Koç hakkında, bir personeliyle ilişki yaşadığı yönünde haberler yapıldığı belirtilen iddianamede, şöyle denildi:
Doktor Koç, bu kişisel taarruz nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalmış. Mağdur Koç’un GATA’dan ayrılmasının ardından onun yerine Profesör Doktor Tuğgeneral Ahmet Bülent Beşirbellioğlu atanmış. Beşirbellioğlu aynı zamanda 15 Temmuz darbe girişiminde, darbecilerin atama listesinde ismi bulunan bir kişi. Haysiyet celladı olarak tarif edilen örgütün düzenli ve sistemli bir operasyonudur.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...