Hubocan geliyor

Düzenleyen:
Hubocan geliyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Slovak Durica’nın yanına vatandaşını getiriyor. Fransız kulübüne 2 milyon avro kiralama bedeli ödenecek

Defans bölgesine takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Tomas Hubocan’ı Marsilya’dan kiraladı. Milli maç arası Avrupa seferine çıkan bordo-mavili yönetim rotasını Slovakya’ya çevirdi. Takımı Marsilya ve oyuncunun kendisiyle görüşen yöneticiler resmi teklifini Fransız kulübü yetkililerine iletti. Esas mevkii stoper olmasına rağmen, savunmanın sağında ve solunda da oynayabilen 31 yaşındaki Hubocan için yapılan resmi teklifin 2 milyon avro olduğu, Marsilya’nın bu öneriyi kabul ettiği ifade edildi. 
Durica aracı oldu
Bu arada bordo-mavili kulüp, Slovakya Milli Takımı formasını 46’sı ilk 11’de olmak üzere 50 defa giyen Hubocan’ın transferinde vatandaşı Durica başta olmak üzere Kucka ve Bero’dan da yardım aldı. Karadeniz ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, ‘’Profesyonel futbolcu Tomas Hubocan’ın kulübümüze geçici transferi konusunda, Olympique De Marseille ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır’’ ifadeleri kullanıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...