F.Bahçe RVP'nin boşluğunu vatandaşı Janssen'le doldurdu

Düzenleyen:
F.Bahçe RVP'nin boşluğunu vatandaşı Janssen'le doldurdu

SPOR Haberleri

Sakat Robin van Persie’nin yerine golcü isteyen F.Bahçe aradığı ismi Ada ekibi Tottenham’da buldu Sarı Kanarya “Yeni RvP” olarak gösterilen 23 yaşındaki Vincent Janssen’i kiralık olarak kadrosuna kattı

Fenerbahçe aradığı golcüyü Ada’da buldu. Robin van Persie’nin formsuzluğu sebebiyle uzun süredir bu mevkiye takviye çabası içinde olan sarı-lacivertliler Hollandalının sakatlanmasıyla mecburiyete dönen transferde tercihini Vincent Janssen’den yana kullandı. Chelsea’nin gözden çıkardığı Diego Costa’yla flört eden Fenerbahçe, İspanyol yıldızla anlaşamayınca bir başka Premier Lig ekibi Tottenham’dan Hollandalı Vincent Janssen’i 1 yıl kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbolcu dün İstanbul’a geldi ve hemen sağlık kontrolünden geçti. Yeni Robin van Persie olarak gösterilen ve Hollanda Milli Takımı’nda da forma giyen 23 yaşındaki Janssen, “Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” sözlerini kullandı.
Maç kadrosuna alındı
Satın alma opsiyonu bulunmayan Vincent Janssen, 2016-17’de transfer Tottenham’da beklentileri tam anlamıyla karşılayamasa da Hollanda ile çıktığı maçlarda alkış alıyor. Geçen sezon Tottenham’da 38 maça çıkan Janssen, 6 gol, 3 asistlik bir performans sergilemişti. Hollandalı 15 defa giydiği milli takım forması altında ise attığı 7 golle dikkat çekti. Tottenham’dan hazır şekilde gelen Janssen bugünkü Başakşehir maçının kadrosuna alındı. Aykut Kocaman’ın taraftarın görmek için sabırsızlandığı futbolcuya karşılaşmanın gidişatına göre ikinci yarıda forma verebileceği gelen haberler arasında. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...