Kocaman'dan büyük sürpriz! Fenerbahçe 11'inde...

Düzenleyen:
Kocaman'dan büyük sürpriz! Fenerbahçe 11'inde...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe gözünü Medipol Başakşehir maçına çevirdi. Taraftarı önünde güçlü rakibini ağırlayacak olan sarı lacivertlilerin cumartesi günkü maçta ilk 11'inde sürpriz var.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, yeni transfer Portekizli stoper Neto'ya Başakşehir maçında ilk 11'de görev vereceği öğrenildi.

Son idmanda sol bekte İsmail denenirken, sağ kanatta Dirar ile Aatif'tan biri tercih edilecek. Kocaman, orta sahada ise Josef-Ozan ikilisine forma verdi.

Başakşehir mücadelesinde kale Volkan Demirel'e teslim edilecek. Ligde iki maçta yediği hatalı gollerle dikkat çeken Volkan antrenmandaki performansıyla eski günlerine dönüş sinyali verdi.

Forvette İspanyol golcü Soldado, sarı lacivertli takımın gol silahı olacak. Sakatlığı tamamen atlatan ve fizik açıdan fit durumda olan Fernandao ise yedek soyunacak ve ilerleyen dakikalarda sahaya girecek.

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i...

VOLKAN DEMİREL
İSLA
SKRTEL
NETO
İSMAİL
JOSEF
OZAN
DİRAR
GİULİANO
VALBUENA
SOLDADO

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...