Güneş, Tolgay'a yer açmaya çalışıyor

Güneş, Tolgay'a yer açmaya çalışıyor

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, Porto karşısında iyi performansından dolayı Tolgay Arslan'a yer açmaya çalışıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto maçında Lens, Negredo ve Necip'i kulübeye çekip; Cenk, Quaresma ve Adriano'yu ilk 11'de sahaya sürmeyi planlarken, iyi performansından dolayı Tolgay Arslan'a da yer açmaya çalışıyor… Tecrübeli çalıştırıcının, Çarşamba günkü karşılaşmada, Talisca ya da Atiba'yı yedek soyundurup, Tolgay'ı oynatabileceği belirtildi.

4 dilde maça gitmeyin!
Lyon ile geçen sezon oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yaşanan olayların ardından UEFA'dan 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası alan Beşiktaş, taraftarlardan Porto karşılaşmasına gitmemelerini istedi. Siyah-beyazlı kulübün, taraftarlarına yönelik Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Yönetim Kurulu kararıyla Porto-Beşiktaş maçına taraftarımız götürülmeyecektir. Ceza alma ihtimalimizi düşünerek Dragao Stadyumu'na gitmemenizi rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...