Zaharova başını örttü, Ruslar şov yapma dedi

Düzenleyen:
Zaharova başını örttü, Ruslar şov yapma dedi

DÜNYA Haberleri

Rus Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova, Suudi Arabistan'a gitti. Burada kapanan Zaharova fotoğrafları Facebook'tan paylaştı.

Gerçekleştirdiği dış geziler sırasında beklenmedik çıkışlarıyla adından söz ettiren Rus Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suudi Arabistan gezisinde de kıyafetiyle sürpriz yaptı.

FACEBOOK'TAN TESETTÜRLÜ FOTOĞRAF PAYLAŞTI
S.Arabistan gezisine kıyafet olarak önceden hazırlandığı her halinden belli olan Zaharova, Facebook hesabından bu fotoğrafları paylaştı. Fotoğrafların altına not da düşen Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü “S.Arabistan’a ayak bastığımızda bana kıyafet konusunda kurallara uyup uymayacağımı sordular. Ben de elbette uyacağım dedim.” satırları okundu.

RUS TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ: ŞOV YAPMA
Ancak Zaharova’nın paylaştığı S.Arabistan fotoğrafları Rusya’daki Facebook takipçileri tarafından negatif karşılandı. Yapılan yüzlerce yorumda özet olarak, “Bu cambazlık senin neyine. Müslüman Arap ülkesinde geleneklere saygılı olmak normal. Ancak bunu bir şov şekline dönüştürmek hiç yakışmamış. Avrupa ülkelerinden S.Arabistan’ı ziyaret eden kadın politikacılar kıyafet değiştirmeden nezaketen başını örtmekle yetinmekte. Sen ise palyaçoluk yapmışsın.” notlarını düştü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...