Obradovic iddialı konuştu, 'İkincilik istemem'

Obradovic iddialı konuştu, 'İkincilik istemem'

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, taraftarların yaptığı 'Obradovic' tezahüratlarına eşlik ederken, 'Basketbolun Mourinho'su olarak nitelendirilen Sırp çalıştırıcı iddialı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Ülker, dünyaca ünlü Sırp antrenör Zeljko Obradovic'le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ülker Sport Arena'da taraftarlara açık gerçekleştirilen törende Başkan Aziz Yıldırım da hazır bulundu. Yıldırım, taraftarların yaptığı "Obradovic" tezahüratlarına eşlik ederken, 'Basketbolun Mourinho'su olarak nitelendirilen Sırp çalıştırıcı iddialı açıklamalarda bulundu. "Burası benim evim olacak" diyen Obradovic, "Gelmemde Başkan Aziz Yıldırım'ın çok büyük etkisi oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda da bu tezahüratları duyarım. Buraya ikinci olmak için gelmedim" sözleriyle şampiyonluk hedefini vurguladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...