Hülya Avşar, Acun'a meydan okudu

Hülya Avşar, Acun'a meydan okudu

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Hülya Avşar önceki gün gazetecilere yaptığı açıklamada Yetemek Sizsiniz ile ilgili sorulan soruya bakın ne cevap verdi

Hülya Avşar, gazetecileri görünce samimi davranışlar sergilerken yeni albümü ve önümüzdeki sezonda gerçekleşecek projeleri hakkında bilgiler verdi. Yeni albümünün ne zaman çıkacağı sorusuna Avşar kızı,"Albümüm 10 içinde çıkacak.Bu albümde Türkiye'nin en önemli sanatçıları yer almakta. Gökhan Tepe, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Tan gibi isimler albümüme emek sarf eden isimlerden bazıları' yanıtını verdi. Yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği yarışmalarda yer alıp almayacağı sorulduğunda ise,'Ben Yetenek Sizsiniz adlı yarışmada jüri üyeliğime devam edicem. O yarışmada Acun gitse yine ben kalırım. Ancak O Ses Türkiye için henüz anlaşma sağlamadık. Ama en önemli detay yeni sezonda Sergen Yalçın yerine Eser Yenenler bizim aramızda olacak' cevabını verdi. Daha sonra alışveriş yapmak için dükkanları gezen Hülya Avşar İstinye Park'tan ayrıldı.
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...