Film gibi transfer, Aykut Demir Trabzonspor'da

Film gibi transfer, Aykut Demir Trabzonspor'da

SPOR Haberleri

Aykut Demir için Gençlerbirliği ile her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, genç oyuncuyu özel helikopterle Trabzon'a getirtti.

Trabzonspor sonunda muradına erdi. Bordo-mavili kulübün transferi konusunda Gençlerbirliği ile anlaştığı defans oyuncusu Aykut Demir, dün akşam macera filmlerini aratmayacak bir şekilde Trabzon'a getirildi. Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de kamp yapan Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Beşiktaş'ın da listesinde bulunan defans oyuncusu Aykut Demir antrenman öncesi kamptan ayrıldı. Otele ait camları siyah filmli otomobille Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin helikopter pistine giden Aykut, bir süre otomobilde bekledi.
HELİKOPTER AĞAOĞLU'NUN
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'na ait özel helikopterin piste gelmesinin ardından otomobilden çıkan genç oyuncu bavullarıyla birlikte helikoptere doğru hareket etti. Trabzonspor yöneticisi olduğu öğrenilen bir kişi ile kucaklaşan 24 yaşındaki defans oyuncusu hızlıca helikoptere atlayarak imza atmak üzere Trabzon'a götürüldü. nbsp;Bordo-mavili kulübün, Aykut Demir'in transferi için Gençlerbirliği'ne 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezonki performansıyla dikkat çeken Aykut, defans oyuncusu olmasına rağmen 6 gol atmayı başarmıştı.
HAVALİMANINDA SEVGİ SELİ

Bordo-mavili taraftarlar Aykut Demir'i havalimanı çıkışında coşkulu bir şekilde karşıladı. Aykut'a sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Hoşgeldin Trabzon'a hoşgeldin", "Komando Aykut" şeklinde tezahüratlar yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...