Kerim Frei ısrarı

Kerim Frei ısrarı

SPOR Haberleri

Galatasaray, genç yıldızı kadroya katmak için Fulham'ın 4.5 milyon euroluk fiyatını düşürmeye çalışıyor

Bir taraftan TFF'nin yabancı sınırlamasında geri adım atmasını bekleyen Galatasaray, diğer taraftan da kadroya Türk oyuncu takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların transfer listesindeki oyunculardan Kerim Frei için girişimleri sürüyor. Fulham ile dirsek temasına devam eden G.Saray'ın 2.5 milyon euroluk teklifine karşılık Londra ekibinden gelen cevap sarı-kırmızılıları şoke etti. Fulham, ay-yıldızlı formayı da giyen Kerim Frei için 4.5 milyon euro talep etti. Fulham Kulübü'nün U20 milli takımı kampından ayrılan Frei ile de önümüzdeki pazartesi bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.
WELLİNGTON'DA SICAK GELİŞME
Kariyerine öncelikli olarak Fulham'da devam etmek isteyen ve İngiltere'de mutlu olduğunu dile getiren Frei'ın da Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmadığı öğrenildi. Real Betis ve B.Dortmund'un da yakından takip ettiği Frei için Fulham ile bir kez daha masaya oturacak olan G.Saray, federayonun yabancı kararından sonra transfer için harekete geçecek. Öte yandan Melo'nun yerine düşünülen ve prensip anlaşmasına varılan Wellington'un kulübü Sao Paulo'nun Asbaşkanı Carlos Augusto de Barros Silva yaptığı açıklamada Wellington'u artık ellerinde tutmalarının zor olduğunu belirtti.

KORAY ATEŞ PÜSKÜRDÜ
YABANCI ÇATLAĞI
Yabancı kararı öncesinde TFF Gelişim Direktörlüğünden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Selim Koray, twitter adresinden hem TFF'ye, hem de G.Saray'a yüklendi. Koray, "Yabancı sınırı ile Milli Takım veya kulüpler kalkınsa bunu ilk Almanlar uygulardı, hiç şüpheniz olmasın" derken G.Saray'a da, "Sadece yabancı sayısıyla Avrupa'da kupa kaldıracağını düşünenler, kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığını da araştırsınlar" tepkisini gösterdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...