Fenerbahçe'de eksikler sebebiyle köklü bir rotasyon gündemde

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de eksikler sebebiyle köklü bir rotasyon gündemde

SPOR Haberleri

Akhisar karşılaşması öncesinde Aykut Kocaman sahaya süreceği 11’i netleştirmeye çalışıyor.

M. Emin Uluç
 
Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinden galibiyetle ayrıldı. Ancak altın değerindeki 3 puan sarı-lacivertlilere pahalıya patladı. Zorlu Akhisar deplasmanına hazırlanan Fenerbahçe kırmızı kart cezalıları Neto ve İsmail ile sarı kart cezalısı Josef’ten mahrum. Yine derbide sakatlanan Hasan Ali ile kasığındaki ağrılar sebebiyle son iki karşılaşmada forma giyemeyen Skrtel’in durumu da belirsiz. Dirar’ın ise bu maça yetişmesi mümkün değil. Sağlık ekibi, yoğun tedavi uygulanan ve özel programla çalışan Hasan ve Skrtel’le ilgili kesin kararı bugün verecek. Eğer bu ikili yetişirse teknik direktör Aykut Kocaman derbi 11’inden farklı olarak Neto’nun yerinde Slovak oyuncuya şans tanıyacak, Josef’in görevini de Mehmet Topal üslenecek. Aksi durumda ise sahaya çok farklı bir Fenerbahçe çıkacak.
 
Bambaşka bir savunma
 
Her iki sol bekinden mahrum kalacak Aykut Kocaman, sağ bekin demirbaşı Isla’yı sola çekip, onun görevini de Şener’e verecek. Stoperde Neustädter’e mecburen Mehmet Topal eşlik edecek. Orta alanda Ozan’ın partnerleri ise Alper ve Mehmet Ekici olacak. Son idmanlarda Isla’yı sol bekte deneyen Kocaman, Şilili’nin performansından memnun kalsa da Neustädter-Topal’dan oluşacak stoper ikilisinin endişe verdiği de bir gerçek. Ekici, Alper ve Ozan’ın aynı anda sahada olacağı sistemde Aykut Hocanın hamle alternatiflerinin kısıtlanması da başka bir dert. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Kocaman yaptığı toplantıda, “Size güveniyorum. Rakip ne kadar zorlu, şartlar ne kadar sıkıntılı olursa olsun, şampiyonluk hedefindeki takım bunların üstesinden gelir” sözleriyle oyuncularına moral aşıladı.             
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...