Roberto Carlos, gözünü Avrupa'ya dikti

/ Kaynak: CHA
Roberto Carlos, gözünü Avrupa'ya dikti

SPOR Haberleri  / CHA

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hedeflerini Avrupa kupalarında oynamak olduğunu açıkladı.

Yeni sezona hazırlanan Sivasspor, yeni teknik direktörü Roberto Carlos ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Roberto Carlos antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hedeflerini Avrupa kupalarında oynamak olarak açıkladı. nbsp;Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, ilk antrenmanda oyuncularına sabırlı oldukları için teşekkür etti. Çalışmalarının günden güne artarak devam edeceğini belirten Brezilyalı çalıştırıcı, "İlk antrenmanımıza göre gerçekten herkes çok profesyoneldi, çok iyiydi, bundan dolayı çok mutlu oldum. Önümüzde 40 günlük bir süreç var, bu sürede çok iyi hazırlanıp lige de çok iyi başlayacağız." dedi. Hedefleriyle ilgili değerlendirmeler de yapan Roberto Carlos, "Futbolcularıma söylediğim şeyi size de söyleyebilirim, en iyilerden biri olacağız. Herkes, bütün taraftarımız takımımızın çok iyi oynadığını, gerçekten iyi bir futbol oynadığını görecek. Hedefimiz Avrupa liglerinde, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bunun için tabi takımımızın saha içinde saha dışında bir bütün olması, iyi motive olması, iyi çalışması gerekiyor. Şu anda taraftarımız da iyi bir takım ve iyi bir futbol bekliyor bizden bunun farkındayız." şeklinde konuştu.
İstediği transferleri yaptıklarını, belki bir iki tane daha takviye yapabileceklerini anlatan Roberto Carlos, "Şu anda biraz beklemedeyiz o konuda. 3 futbolcuyla anlaştık. İstanbul'da sağlık kontrolleri ve sözleşmeleri yapılıyor. Pazartesi veya salı gününe doğru takımımız tam kadro hazır olup antrenmanlara devam edeceğiz. 3 tane futbolcu ile şuanki takımın kalitesini birleştirirsek gerçekten çok güçlü bir takım olacağız." diye konuştu.


Cicinho, Renfigo ile birlikte bir de stoper ile anlaştıklarını söyleyen Carlos, stoperin ismini açıklamaktan kaçındı. "Geldiği zaman göreceksiniz." diyen genç çalıştırıcı, "Ben sadece işin teknik taktik kısmıyla bir hoca olarak ilgileniyorum. Gereken konuları başkanımızla ve yönetimimizle görüştük. Diğer futbolcuların isimleri konusunda şuanda benim bir şey söylemem doğru olmaz. Başkanımız veya sportif direktörümüz size gereken açıklamayı yapar." ifadesini kullandı. nbsp;


Alex ile ilgili transfer söylentilerini yalanlayan teknik direktör Roberto Carlos, "Alex ile daha önceden milli takımda olduğu gibi Fenerbahçe'de beraber oynarken yaptığımız görüşmeler gibi görüştüm. Ekstra bir görüşmem olmadı. Zaten medyada bu tip farklı haberler çıkabiliyor. Mesela Lugano ismi de geçti fakat onunla hiçbir görüşmemiz olmadı. Ama bizim yaptığımız transferler gerçekten takım ve Türk futbolu için iyi olacak isimler." yorumunda bulundu.




SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...