Lüks aracından içki kutusu çıktı

Düzenleyen:
Lüks aracından  içki kutusu çıktı

GÜNDEM Haberleri

Baba ile kızı öldüren aracı kullandığını günler sonra itiraf eden senarist Emrah Serbes’in lüks ‘oto’sundan alkol kutuları çıktı. Savcılık, SGK’dan Serbes’in kullandığı ilaçların listesini de istedi.

İzmir Torbalı’da baba ile kızın ölümüne, bir kişinin de ağır yaralanmasına sebep olan yazar Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazasında yeni detaylar ortaya çıktı. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın “suç üstlenme” şeklinde olabileceğini değerlendirerek genişlettiği soruşturma kapsamında, Serbes’in ölümlü kazaya karışan aracının yanında bulunan alkol kutusu ve diğer materyallerin kime ait olduğunun tespiti için rapor istedi. Yazarın verdiği ifade sonrası Sosyal Güvenlik Kurumuna da (SGK) yazı gönderilerek, kullandığını belirttiği yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçlar ile aldığı psikiyatrik ilaçların listesi talep edildi. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünden istenen, “kazaya karışan iki aracın otoyol gişelerine giriş saati”, “kamera kayıtları”, “kaza yeri ile otoban gişeleri arasındaki mesafe” bilgileri de delilleri ortaya koyacak. Chevrolete Camaro marka lüks otomobilin sahibi Serbes’in ilk etapta aracı neden Kenan Doğru’ya kullandırdığına dair hiçbir açıklama yapmaması, doktora gitmeyi kabul etmemeleri de merak konusu oldu. Doğru’nun savunmaya dair bir çaba içinde olmaması ve doğrudan kabullenmesi kazaya ilişkin şüpheleri daha da artırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...