40 bin 973 Aslan!

Düzenleyen: / Kaynak: SABAH
40 bin 973 Aslan!

SPOR Haberleri  / SABAH

Sahasındaki üç maçta toplam 117 bin kişinin izlediği Galatasaray için dün de 40 bin 973 taraftar Türk Telekom Stadı’ndaki yerini aldı

Sezona Avrupa'da beklenmedik Östersunds bozgunuyla başlayan ve Türk Telekom Stadı'nda taraftarları tarafından protesto edilen G.Saray ligde aldığı başarılı sonuçlarla tribünleri doldurmayı sürdürüyor. Evinde çıktığı maçlarda 39 bin 258 seyirci ortalaması yakalayan sarı-kırmızılı takımı, dün Karabükspor maçında 40 bin 973 biletli seyirci takip etti. Minik Galatasaraylılar da objektiflere bol bol poz verdi. Bu arada 2008 yılında yaşamını yitiren tribün liderlerinden Alpaslan Dikmen tribünlere asılan pankartlarla anıldı.

TOLGA CİĞERCİ 'MİLLİ' AF BEKLİYOR

Galatasaray Sağlık Kurulu'nun ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle 2-3 hafta dinlendirme kararı aldığı Tolga Ciğerci'yi, Mircea Lucescu'nun Türk Milli Takımı'nın aday kadrosuna alması sarıkırmızılıları harekete geçirdi. Tolga'nın sakatlık durumunun ciddi olduğunu bilen ve oynatılması halinde sahalara dönüşünün uzayacağı endişesini yaşayan idareciler, oyuncunun sağlık raporlarını Milli Takım yetkililerine yollayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...