Beşiktaş'tan Eneramo atağı

Beşiktaş'tan Eneramo atağı

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş'ın Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Michael Eneremo ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş'ın Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Michael Eneramo ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Transferde atağa kalkan, Pedro Franco ve Ömer Şişmanoğlu'nun ardından Fenerbahçe'den Sezer Öztürk'e kısa süre içerisinde sözleşme imzalatması beklenen Beşiktaş, gündemine Nijeryalı Michael Eneramo'yu da aldı.
ENERAMO'NUN MENAJERİ İLE GÖRÜŞME
Siyah beyazlılar'ın Sivasspor ile sözleşmesi biten forvet oyuncusu Michael Eneramo ile temasa geçtiği öğrenildi. 28 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için menajeri ile görüşen Siyah Beyazlı kulüp, teknik direktör Bilic'in Eneramo hakkında olumlu raporu sonrası transferi bitirmek için pazarlıklara başladı.
ÖMER KAMPA KATILIYOR
Öte yandan takımın yeni transferi Pedro Franco vize problemi nedeniyle bugün Almanya kampına katılamadı. Kolombiyalı oyuncunun hafta sonu süresince kendisi verilen program dahilinde Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışacağı, pazartesi günü ise kampa katılacağı bildirildi. Bir diğer transfer olan Ömer Şişmanoğlu ise bu gece kampa dahil olacak.
BAŞKAN ORMAN KAMPINA GELİYOR
Bu arada Başkan Fikret Orman bu akşam Almanya'ya, takımın kamp yaptığı otele gelecek. Orman'ın 2 gün boyunca Almanya'da kalacağı, daha sonra İstanbul'a döneceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...