Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'dan istifa açıklaması!

Düzenleyen:
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'dan istifa açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

Son günlerde gündeme gelen ''Belediye Başkanları istifa edecek'' iddialarının ardından TGRT Haber'de Akşam Haberleri'ni sunan Özlem Pala'nın programına Ankara stüdyosundan bağlanan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi- Cahan, iddiaların tamamıyla gerçek dışı olduğunu ve Uşak'ta FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyonların ardından söz konusu haberlerin karalama kampanyası olduğuna vurgu yaptı. 

İki hafta önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'un elinden belediyeler kapsamında yürütülen ''Kent Ödülü''ne layık görüldüklerini ifade eden Cahan, söz konusu haberlerin FETÖ operasyonlarını boşa çıkarmak için yapıldığını öne sürdü.

İşte TGRT Haber'e konuşan Cahan'ın o sözleri: 

''Biz görevimizin başındayız, bunlar tamamıyla bir algı operasyonu, çalışmaya devam ediyoruz. İki hafta önce Cumhurbaşkanımızın elinden belediyelerimizin ''Kent Ödülü'' adlı yarışmada biz ödül aldık. AK Parti'mizin başarısını engellemeye çalışanlar var. Bizi zor durumda düşürmeye çalışanlar var. FETÖ'nün mali yapılanmasına vurduğumuz darbenin ardından böyle şeyler yapılmaya başlandı. İlimizde en üst kademesinden en alt kademesine kadar müthiş bir FETÖ yapılanması vardı, bunların hepsini dağıttık. FETÖ operasyonlarını boşa çıkarmak için yapılıyor bu karalama kampanyası. Türkiye'nin ilk FETÖ davasının omurgasını oluşturan ilimizdir. FETÖ davalarına sonuna kadar devam edeceğiz. Onlara bugüne kadar fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Uşak, ilkler şehridir. İlk kentsel dönüşümü gerçekleştiren biziz. Projelerimiz Türkiye'ye yatay mimarinin kullanıldığı alan olarak örnektir. Tamamıyla yeni bir şehir inşa ediyoruz. Yeni Uşak'ın inşası Türkiye'ye örnek olacaktır. Bu tür eylemlerin cezasının bulunmasını istiyoruz. Uşak Belediyesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın talimatıyla FETÖ'ye darbeyi vurduk, şehrimize hizmet ettik. Bu iftiralardan sonra binlerce vatandaşımız bize destek oldu. Uşak, çalışmalarıyla örnek bir kentimizidir. Türkiye'ye örnek olacak projeleri yapmaya devam edeceğiz. Bu tür iftiralar bizi yıldıramayacak. Biz halkımıza gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. ''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...