Kartal’ın Talisca planı

Düzenleyen:
Kartal’ın Talisca planı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Devler Ligi’nde bir üst tura çıkarsa 5 milyon avro daha kasaya koyup elini güçlendirecek ve Benfica’nın kapısını çalacak

Beşiktaş, son iki sezondur Benfica’dan kiraladığı Anderson Talisca’nın tapusunu almak için hesaplar yapıyor. Geçtiğimiz sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu performansla dünya devlerini peşine takan Brezilyalı oyuncu için Portekiz ekibi ellerini ovuşturmaya başlamış, yıldız oyuncu için 25 milyon avro bonservis bedeli belirlemişti. Bu uçuk bonservis bedeli Manchester United gibi devlere geri adım attırınca siyah-beyazlılar Brezilyalıyı 1 yıllığına daha kiralama şansını yakalamıştı. Şampiyonlar Ligi’nde şu ana kadar firesiz yoluna devam eden Beşiktaş gelirlerini artırınca Talisca’nın tapusu için umutlandı. 
> 15 milyonluk teklif
Devler Ligi’ne katılım payı olarak 13 milyon avro alan siyah-beyazlılar, Başakşehir’in gruplara kalamaması sebebiyle bu parayı ikiye katlamıştı. Yayın gelirinden de ülkenin tek temsilcisi olması sebebiyle önemli bir pay elde eden Beşiktaş, grupta aldığı 2 galibiyetle 2 milyon 700 bin avro daha kazandı. Gruptan çıkarsa kasasına 5 milyon avroyu aşkın bir parayı daha koyacak Beşiktaş, finansal açıdan rahatlayacak ve Talisca’nın bonservisi için de devre arasında Benfica’nın kapısını çalacak. Beşiktaş ilk etapta bonservis bedeli olarak 10-15 milyon avro arasında bir teklif sunacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...