Taşkesen Kudüs’ü anlatacak

Düzenleyen:
Taşkesen Kudüs’ü  anlatacak

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

“Esaret 1916” isimli eseriyle tanınan yazar Nurettin Taşkesen, şimdi de “Yüzyılık Hasret Kudüs 1917” adlı romanını okuyucularına tanıtacak.

“Esaret 1916” isimli eseriyle tanınan yazar Nurettin Taşkesen, şimdi de “Yüzyılık Hasret Kudüs 1917” adlı romanını okuyucularına tanıtacak. Mihrabad Yayınlarının Millî Türk Talebe Birliği (MTTB) İstanbul şubesinde yarın düzenleyeceği programda, edebiyatçı yazar Nurettin Taşkesen, yeni neşredilen “Yüzyıllık Hasret Kudüs 1917” isimli romanını ve Kudüs’e yaptığı seyahatin intibalarını anlatacak. Programın başında Kudüs Platformu Başkanı yazar Belkıs İbrahimhakkıoğlu da bir konuşma yapacak. MTTB Genel Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek program, saat 16.00’da başlayacak. Nurettin Taşkesen, programın ardından okuyucularına romanlarını imzalayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...