Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırıldı | Cengiz Kurtoğlu'na ne oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırıldı | Cengiz Kurtoğlu'na ne oldu?

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Cengiz Kurtoğlu ile ilgili son dakika haberi. Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Peki Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Cengiz Kurtoğlu'na ne oldu? İşte detaylar...

Son dakika Cengiz Kurtoğlu haberi! Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak saat 01.30 da Lefkoşa Burhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili detaylar bu haberde. Cengiz Kurtoğlu, daha sonra da buradan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinde sevk edilerek tedavi altına alındı.  Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili olarak Yakın Doğu Hastanesi herhangi bir açıklama yapmazken ünlü sanatçının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...