Taksim'deki satırlı saldırgan gözaltında

/ Kaynak: AA
Taksim'deki satırlı saldırgan gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan flaş açıklama... Taksim'de biri polis iki kişinin yaralanmasına neden olan palalı saldırgan gözaltına alındı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan flaş açıklama... Taksim'de biri polis iki kişinin yaralanmasına neden olan palalı saldırgan gözaltına alındı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Taksim'de izinsiz gösteri sonrasında çıkan olaylara karışan eli satırlı ve sopalı iki kişinin gözaltına alındığını belirtti. Vali Mutlu, Twitter'da paylaştığı mesajlarda, "Taksim'de izinsiz gösteri sonrasında çıkan olaylara karışan eli satırlı ve sopalı iki kişi yakalanarak gözaltına alındı, işlemi yapılmaktadır. Bu tür saldırı girişimlerine karşı polisimiz görevini dikkatle ve titizlikle sürdürecektir" ifadelerini kullandı. Taksim çevresinde elinde satır olan kişilerin polisin müdahalesinden kaçan göstericilere saldırdığına ilişkin fotoğraflar sosyal medyayada yayılmış, tepki çekmişti.
POLİSİ DE nbsp; YARALAMIŞLAR
Bir kişinin boynundan yaralanmasına neden oldukları iddia edilen bu kişilerden satırı almaya çalışan bir çevik kuvvet amirinin de elinden yaralandığı öğrenildi. nbsp; Palalı saldırganların esnaf olduğu, dükkanlarına taş atıldığı iddialar arasında. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter hesabından palalı saldırganı yakalamak isteyen polisin yaralandığını duyurdu.
İşte o tweet...
"Ekranlara görüntüsü de yansıyan palalı saldırganı yakalamak isteyen emniyet görevlimiz de elinden kesi suretiyle yaralanmıştır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...