Twitter'da getiri rekoru Justin Bieber'da

Twitter'da getiri rekoru Justin Bieber'da

MAGAZİN Haberleri

Twitter'da ünlülerin reklam gibi gözükmeyen ancak paylaşımlarıyla maddi getiri kazandıran tweetlerinde rekor Justin Bieber'da.

Dünyaca ünlü isimlerin profillerinin bulunduğu sosyal paylaşım sitesi Twitter, maddi getirisiyle de ön plana çıkmaya başladı. nbsp; İngiliz Daily Mail gazetesi de hazırladığı listede, Twitter ünlülerinin reklam gibi görünmeyen fakat paylaşımlarıyla gelen ticari kazançlarını derlerdi:
Kim Kardashian: 18 milyon takipçisi olan ekran yıldızı, belirli bir üründen bahsettiğinde tek bir paylaşımda 20 bin lira kazanç sağlıyor.
Elizabeth Hurley: 300 bin takipçisiyle 20 milyon liralık değere sahip.
Victoria Beckham: 6.3 milyon takipçisi ve 116 milyon lira değeriyle ünlü yıldız da giyim koleksiyonu ve eşi David Beckham hakkında "tweet"ler atıyor.
Justin Bieber: 41 milyon takipçisi var. Bieber daha çok günlük aktivitelerinden ve dünya turnesinden haberler veriyor. Adidas gibi genel sponsorları ve turne sponsorlarından da bahsetmeyi ihmal etmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...