Ömer Şişmanoğlu, '5 dakika bile yeter'

Ömer Şişmanoğlu, '5 dakika bile yeter'

SPOR Haberleri

Ömer Şişmanoğlu, 'Ne zaman oyuna girersem gireyim yüzde yüz performans göstermek için çalışırım. Bu 5 dakika da olabilir, son 1 dakika da' dedi.

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda transferi Ömer Şişmanoğlu, dün katıldığı Almanya kampında samimi açıklamalarda bulundu. Kendisini rüyada gibi hissettiğini belirten genç oyuncu, "Büyük bir camiaya geldim. Formayı kapmak ve bir daha geri vermemek istiyorum. 1.5 sene önce Kayserispor'un PAF takımında oynarken Beşiktaş'ta olmayı hayal bile edemezdim. Kimse büyük takımda oynayacağımı düşünemiyordu. İstekli olunca ve çalışınca hayaller de gerçek oluyor" dedi.
HEP POZİTİF DÜŞÜNÜRÜM
Hedefinin ilk 11'de oynamak olduğunu söyleyen genç oyuncu, "Antalyaspor'da kendime güven geldi. Sağolsun Mehmet Hoca da bana büyük destek oldu. Antalyaspor'da Diarra'dan çok şey öğrendim. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. Burada da Almeida'dan öğreneceğim şeyler olacak. Hep pozitif düşünmek lazım. Futbolda her şey oluyor. Ne zaman oyuna girersem, her dakikanın yüzde yüzünü vermem lazım. Bu 5 dakika da olabilir, son dakika da" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...