Hırsız girdiği Bakan'ın evinde 2 gece kaldı

/ Kaynak: AA
Hırsız girdiği Bakan'ın evinde 2 gece kaldı

DÜNYA Haberleri  / AA

Yemen'de bir bakanın evine giren hırsız, kapıdaki güvenlik nedeniyle 2 gün çıkamayınca, yardım istediği arkadaşları görevliyi kaçırdı.

Yemen'de bir bakanın evine giren hırsız, kapıdaki güvenlik nbsp;nedeniyle 2 gün çıkamayınca, yardım istediği arkadaşları görevliyi kaçırdı.Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yemen Yüksek Eğitim ve nbsp;Bilimsel Araştırma Bakanı Hişam Şerif'in evinde koruma görevlisi olan Muhammed nbsp;el-Azzi'nin kaçırılması olayını soruşturan yetkililer, şaşırtıcı bir sonuca nbsp;ulaştı. Azzi'nin, Bakan'ın evine giren hırsızın çıkmasını sağlamak için, zanlının nbsp;arkadaşları tarafından kaçırıldığı belirlendi. nbsp;Bu arada hırsızın da kapıdaki koruma görevlisinin evde bulunması nbsp;nedeniyle 2 geceyi, Bakan Şerif'in evinde "geçirmek zorunda" kaldığı öğrenildi. nbsp;Koruma görevlisini kurtaran Yemen güvenlik güçlerinin, 2 gece Bakan'ın nbsp;evinde kalan hırsızı da çaldığı parayla yakaladığı kaydedildi.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...