'Vize kararını Bass tek başına aldı'

Düzenleyen:
'Vize kararını Bass tek başına aldı'

GÜNDEM Haberleri

ABD ile yaşanan vize kriziyle ilgili diplomatik kaynaklardan yapılan açıklamada, "Vize kararını, ABD Büyükelçisi John Bass'ın tek başına aldığı ve ABD yönetiminin bu kararın arkasında durmak zorunda kaldığı" ifadelerine yer verildi.

A Haber'de yer alan habere göre diplomatik kaynaklardan ABD ile yaşanan vize krizine dair açıklama yapıldı. Açıklamada kararın arkasında ABD Büyükelçisi Bass'ın tek başına bulunduğu bildirildi.

Diplomatik kaynaklardan yapılan açıklamada, "Bu John Bass'ın kendi insiyatifi ile aldığı bir karardır. Bu işten ne ABD yönetiminin ne de ABD Dışişleri'nde üst düzey yetkililerin haberi yoktur. Bu açıklama sosyal medyada Büyükelçilik hesabında yapıldıktan sonra ABD, Büyükelçiliğin arkasında durmak zorunda kalmıştır. ABD kararın arkasında değildir." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...