Kaçak sigara operasyonunda 11 gözaltı

/ Kaynak: İHA
Kaçak sigara operasyonunda 11 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çorlu'da, örgüt kurmak suretiyle kaçak sigara satışı yaptığı iddia edilen şebekeye operasyon düzenlendi.

Çorlu'da, örgüt kurmak suretiyle kaçak sigara satışı yaptığı iddia edilen şebekeye operasyon düzenlendi. 11 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 150 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Grup Amirliği ekipleri, iddiaya göre ilçede M.T.'nin yöneticiliğini yaptığı ve kaçak sigaraları ilçe genelinde piyasaya süren şebekeyi takibe aldı. Yaklaşık 1 yıl süren çalışma sonrasında "Duman" kod adlı operasyon için Çorlu'da 15, İstanbul'da 2 iş yerine eş zamanlı operasyon için düğmeye basıldı. Gerçekleştirilen operasyona 150 polis katıldı.
150 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Operasyon kapsamında 17 ev ve iş yerinde yapılan aramada, toplam 150 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.T., İ.T., M.K., N.T., C.P., M.K., R.A., E.A., Y.T., H.Ö. ve Ö.İ., 'örgüt kurmak suretiyle kaçak sigara satışı yapmak' suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne getirilirken, kaçak sigaralara ise el konuldu. nbsp;Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...