"Deniz Baykal komadan çıkış belirtileri veriyor"

Düzenleyen:
"Deniz Baykal komadan çıkış belirtileri veriyor"

GÜNDEM Haberleri

Beyin damarlarında tıkanıklık nedeniyle 13 gündür komada olan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın durumu stabil halde, tedavisine devam ediliyor.

Yüksek ateş ve solunum sıkıntısı şikayeti ile hastaneye kaldırılan CHP eski lideri Deniz Baykal'ın tedavisine devam ediliyor. Ankara Üniversitesi Rekötür Prof Dr. Erkan İbiş, Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

ZAMAN ZAMAN GÖZLERİNİ AÇIYOR

Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin önceki akşam açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, "Deniz Bey yine yoğun bakım altında. Genel durumu stabil. Yaşamsal bulguları iyi solunumu kendisine ait herhangi bir cihaz desteği yok. Deniz Bey, yavaş yavaş komadan çıkıyor. Beyin ödemi çözüldükçe beyin toparlanıyor. Bilinç de buna bağlı yavaş yavaş açılıyor. Zaman zaman gözlerini açıyor. Sözleri anlıyor, basit komutları yerine getiriyor. Yine yoğun bakımda tedavisi devam edecek" diye konuşmuştu. Baykal'ın sağlık durumun aynı seyrini dün de sürdürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...