HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Amazon ormanlarındaki çevre koruma büroları ateşe verildi

Düzenleyen: /
Amazon ormanlarındaki çevre koruma büroları ateşe verildi
Amazon, Yangın, Haber

DÜNYA Haberleri

Amazon ormanlarındaki çevre koruma büroları, yasa dışı madencilikle uğraşanlar tarafından yakıldı.

Amazonas Eyaleti'nin güneyindeki Madeira Nehri’nde yasadışı altın madencilerine düzenlenen operasyonlar sonrası, aynı bölgedeki Humaita şehrindeki çevre koruma bürolarının yakıldığı bildirildi.

KAÇAK MADENCİLERİN SALLARI YAKILINCA..
Çevre koruma bölgesinde bulunan Madeira Nehri üzerindeki yasadışı altın madenciliğinde kullanıldığı tespit edilen salların Chico Mendes Biyolojik Çeşitliliğin Korunması Enstitüsü (ICMBio) tarafından yakılması, yasadışı madencilik yapanları kızdırdı.

Brezilya polisi, söz konusu madencilerin buna karşılık, Çevre ve Yenilenebilir Doğal Kaynaklar Enstitüsü (IBAMA) ve ICMBio binalarını ve araçlarını yaktığını duyurdu. Çıkan olaylar sonrası bölgeye takviye güvenlik ekibi gönderildiği belirtildi. IBAMA tarafından çarşambadan bu yana, Madeira Nehri üzerindeki yasadışı altın madenciliğine karşı ICMBio ile yürütülen operasyonda, 37 sal ele geçirilmiş ve bir kısmı yakılmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...