İşte Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı birlikteliğini bitiren mesaj

Düzenleyen:
İşte Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı birlikteliğini bitiren mesaj

MAGAZİN Haberleri

Hacı Sabancı’nın Özge Ulusoy’un telefonunda görüp birlikteliği bitirdiği mesajlar ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü model, annesine ‘Benimle madem evlenmeyecek ondan ne koparsam kâr’ diye yazdı.

Ünlü manken Özge Ulusoy'dan 7 ay önce ayrılan Hacı Sabancı'nın önceki gün yaptığı itiraf herkesi şoke etti. Nisan ayında Londra'da tatildeyken 4 yıllık kız arkadaşının telefonunda annesi Arzu Sabancı hakkındaki küfürlü ve hakaret içeren mesajları yakalayan iş adamı, aşkı bitirdi. Herkes, Ulusoy'u otel odasında bırakıp giden ve ünlü manken için "Kalitesiz sıfatı, o kız için iltifat kalır" diyen Sabancı'nın telefonda ne gördüğünü merak etti.

Yaşadığı hayal kırıklığını yakın bir dostuyla paylaşan genç iş adamı, iddiaya göre Özge Ulusoy'un mesajında annesi Arzu Sabancı hakkında 'O karı' diye çok çirkin bir ifade kullandığını gördü. Mesajı açar açmaz beyninden vurulmuşa dönen Sabancı, Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre ünlü mankenin annesi Armağan Ulusoy'a yazdığı şu sözlere şahit oldu:
"Başımda bu karı oldukça evlenemeyiz. Ben sanki onun düşmanıyım. Artık Hacı'dan ne kopartırsam iyi. Londra'da bile rahat vermedi anası!" Sabancı, hemen Ulusoy'a mesajı gösterip hesap sordu. 

HACI SABANCI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu iddiayla ilgili HT Kulüp’e açıklama yapan Hacı Sabancı, ilişkisine neden nokta koyduğunu anlattı: “Nisanın ilk haftası Londra’ya tatile gittik. Özge’nin uykusu geldiği için erkenden uyudu ben de normalde Özge’nin telefonuna bakmam ama o gün içimden bir ses bakmamı söyledi. Whatsapp mesajlarını görünce beynimden vurulmuşa döndüm.  Özge’nin, bir sırdaşıyla yaptığı ailem ve yakınlarım hakkında küfür, yalan ve hakaret içeren mesajlarını okudum. O an ayrılmaya karar verdim. Mesajların hiçbiri masumiyet içermiyordu. Mesajlarda ‘Beni istemiyorlar, çok üzülüyorum’ gibi şeyler yazmıyordu. Direkt, planlama, hakaret ve nefret içeriyordu. Yazışmaları okuyunca Özge’nin beni sevmediğini anladım. Aileme hakaret etmişti. Ben onun için bir projeymişim, meğer benden nefret ediyormuş’’ şeklinde konuştu. Sabancı, bütün bu yaşananların ardından olay gecesinin sabahında her şeyi Ulusoy’un yüzüne vurduğunu, Ulusoy’un hiçbir cevap veremediğini ve söyleyecek bir sözünün olmadığını söyledi. Hacı Sabancı, kendisinden nefret ettiğini öğrendiği sevgilisini otel odasında bırakarak ilk uçakla İstanbul’a döndü.

HER ZAMAN ARKANDAYIM
Oğullarının ilişkilerine karışmak yerine birlikte oldukları kadınları baş tacı ettiğini söyleyen Arzu Sabancı, yaşanan bu çirkin olayın ardından Hacı'ya 'Senin her zaman arkandayım' dedi. Kendisini istemediği öne sürülen Arzu Sabancı için küfürlü konuşan Ulusoy ise iddialar için "Biten bir aşkın ardından söyleyecek bir şey yok" ifadesinde bulundu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...