Ünal Aysal, ' Fenerbahçe için bir çalışmamız olmadı'

/ Kaynak: CHA
Ünal Aysal, ' Fenerbahçe için bir çalışmamız olmadı'

SPOR Haberleri  / CHA

Ünal Aysal, Galatasaray'ın Fenerbahçe aleyhine bir çalışmasının olmadığını belirtirken, Şampiyonlar Lig'inde ise kalıcı olmak istediklerini söyledi.

Galatasaray ve Daikin Türkiye arasında imzalan sponsorluk anlaşmasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulüp Başkanı Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun vermiş olduğu 6+0+4 kararının yanlış olduğunu Galatasaray olarak gerekeni yapacaklarını ifade etti. Aysal, Futbol Federasyonu'nun almış olduğu bu karar konusunda daha görüşlerini açıkladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Biz elimizden geldiği kadarıyla ülkemizi güzel bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ama bu iş meşakkatli bir iş. Onun için TFF'nin önümüzü açması lazım, hadi açmadı yeni zorluklar getirmemesi lazım. Ama federasyonumuz bu sağduyu içerisinde olmadı. Tersine önümüzü kapatan davranışlar içerisinde oldu. Ama Galatasaray vaat ettiği tedbirleri alacaktır. Ama hiç bir şey hesaplanmadan yapılamaz. Biraz zaman alabilir ama netice olarak gereken yapılacaktır."

Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin UEFA'da ki durumu hakkında herhangi bir çalışmalarının olmadığını tekrarlayarak, "Ben bir dost tavsiyesinde bulundum. Kulağıma gelen bazı şeyler oldu. Galatasaray'ın değil ama daha önce federasyonda çalışan iki arkadaşımızın Fenerbahçe aleyhine bilgiler verdikleri çalışmalar yaptıkları şeklinde ki duyumlarımı dile getirdim." ifadelerine yer verdi.

O konuşulanların raporta yer almaması gerektiğini de ifade eden Aysal, "Böyle şeyi raporlara koymasınlar dedim. Fenerbahçeli kardeşlerimiz bunu bilmeseler dahi UEFA çok iyi biliyor ki ne Galatasaray tarafından ne de yöneticiler tarafından Fenerbahçe aleyhine herhangi bir çalışma ve gayret olmamıştır. Ben sadece bir uyarı yaptım. Ama bunu savunmalarına koymuşlar, koymamışlar bu onların bileceği bir iş. Bu sadece bir dost sohbeti sırasında benim vermiş olduğum bir öneriydi."

Galatasaray'ın bundan sonra Şampiyonlar Lig'inde devamlı katılımını sağlamak istediklerini kaydeden Aysal, "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne devamlı katılımı sağlamak ve orada ki duruşumuzu sürekli hale getirmektir. Dışarı ile ne kadar maç yaparsak o spor dalında gelişme çok süratli oluyor. Aynı şeyi voleybol ve basketbolda da uygulamak zorundayız. Esas çalışmamız voleybolcularımızı basketbolcularımızı devamlı yurt dışında tutabilmek ve ayakta tutabilmektir." ifadelerini kullandı.

Transferler konusuna da değinen Başkan Aysal, "Galatasaray'ın ön liberosunda eksiklikler var önceliğimiz orası. Her iki oyuncumuzla bir yere kadar gelmiştir. Teknik ekip seçimini yapacaktır ve biriyle imza atacağız. Hocamızda hem mali açıdan olsun hem de oyuncunun yeteneklerini göz önüne alarak kararını verecektir ve bizde hafta sonuna kadar bu işi bitireceğiz." diye konuştu.

Aysal ayrıca Umut Bulut'un son durumunu da açıklayarak, "Çalışmalarımız sürüyor önümüzdeki günlerde tahmin ediyorum bitecek." diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...