Sharapova: Lafımı kortta söylerim!

Düzenleyen:
Sharapova: Lafımı kortta söylerim!

SPOR Haberleri

TEB BNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında millî sporcumuz Çağla Büyükakçay ile karşılaşan dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova, kortlara geri dönmenin harika bir duygu olduğunu söyledi.

 15 aylık doping cezası sebebiyle tenisten ayrı kaldığı dönemde ailesi ve dostlarıyla daha çok vakit geçirdiğini söyleyen Sharapova, “Normalde olmayan bir imkândı ve benim istediğim şartlarda olmasa bile bu durumdan çok şey öğrendim. Kariyerinizde karşılaştığınız zorluklardan daha güçlü çıkabilirsiniz. Benim durumum da böyle oldu” dedi. 
Doping cezası aldığı dönemde birçok kesimden hem eleştiri hem de destek aldığını söyleyen Sharapova “Benim spor dünyasındaki amacım ve hedefim insanların düşüncelerinin çok daha üstünde. Benim daha büyük bir vizyonum var, kelimelerin ötesinde bir vizyonum var. Ben lafımı kortta söylerim, bunu oyunumla gösteririm ve bu benim açımdan bir sporcu ve insan olarak çok önemli. İnsan, hayatının hikâyesini kendi yazar. Bazen insan dünyanın zirvesinde hisseder, bazen de aşağılarda. Benim hikâyem de başka türlü yazılıyor” dedi.       

 Cahit Eroğul

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...