Drogba'dan NBA finali yorumu

/ Kaynak: AA
Drogba'dan NBA finali yorumu

SPOR Haberleri  / AA

Hazırlıklarını İngiltere'de sürdüren Galatasaray'ın yıldızı Drogba Spurs-Heat arasında oynanan final müsabakası hakkında yorum yaptı.

Sezon öncesi hazırlık çalışmalarını İngiltere 'nin Birmingham kentinde sürdüren sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, "Sezon öncesinde asla 'bu sezon şunu yapacağım, bunu yapmak istiyorum' demem. Sahaya çıkarım ve neler yapabileceğim nasıl hissettiğime bağlıdır. 'Bu sezon 100 gol atacağım' diyebilirsiniz ama önemli olan bunu sahada gerçekleştirebilmektir. Ben elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. İngiltere Futbol Federasyonuna ait St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'ndeki çalışmaları değerlendiren Drogba, güzel bir tesiste kamp yaptıklarını ve çalışma şartlarının çok iyi olduğunu söyledi. Öğle yemeği öncesinde takım arkadaşları Chedjou, Dany, Eboue ve Kazım Kazım ile masa tenisi oynayan Drogba, esprili bir dille, "Normalde yemeğimiz saat 13.00'teydi ancak biz saat 12.30 gibi geldik ve ben de onlara 'pekala, yemeğe kadar 15 dakika içinde hepinizi yeneceğim' dedim. Ama karnım acıktı ve açlık bastırınca kaybettim. Normalde hep ben kazanıyorum" dedi. Miami Heat ve San Antonio Spurs arasındaki NBA finallerinin son iki maçını canlı izleyen Drogba, bu maçlarla ilgili olarak da "Harika bir seriydi. Altıncı maç çılgıncaydı. Orada bulunabildiğim için şanslıydım. Yedinci maç, bir öncekine göre normaldi ama gerçek anlamda iki şampiyon takım izlediğimi söyleyebilirim" değerlendirmesini yaptı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...