George Clooney ve Stacy Keibler bu sefer bitirdi

George Clooney ve Stacy Keibler bu sefer bitirdi

MAGAZİN Haberleri

George Clooney ile iki yıldır birlikte olduğu eski güreşçi Stacy Keibler bu sefer bitirdi. Hollywood'un gözde çifti ayrılma kararı aldı.

George Clooney ile iki yıldır birlikte olduğu eski güreşçi Stacy Keibler bu sefer bitirdi. Hollywood'un gözde çifti ayrılma kararı aldı. nbsp;People dergisinin haberine göre ayrılık kararını Keibler aldı. Ayrılık sebebi ise 33 yaşına giren Keibler'ın evlenip çocuk sahibi olmak istemesi Cloone'in de buna olumlu yaklaşmaması. nbsp;Stacy Keibler'ın dergiye konuşan yakın bir arkadaşı çiftin bu konuyu konuştuğunu ve bir kaç hafta önce de ayrılmaya karar verdiklerini söyledi. nbsp;Daha öncede popüler çiftin ayrıldığına dair haberler çıkmıştı fakat çift haberleri yalanlamaıştı. nbsp;Keibler ve Clooney, bu kez ayrılık haberleriyle ilgili sessiz kalmayı tercih etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...