Beşiktaş sahaya çıkıyor

/ Kaynak: AA
Beşiktaş sahaya çıkıyor

SPOR Haberleri  / AA

Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Cuma günü Alman ekibi St. Pauli ile yapacak.

Almanya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Cuma günü Alman ekibi St. Pauli ile yapacak. Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki ilk sınavında siyah-beyazlı ekip, Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) bir alt liginde yer alan St. Pauli ile Hamburg'da karşılaşacak. İki takım arasındaki mücadele TSİ 19.30'da Millerntor Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma, D Smart 77. kanal Smart Spor'dan naklen yayınlanacak. Beşiktaş, bu karşılaşmanın ardından Almanya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek. Üç gün izin yapacak "Kara Kartallar", ikinci dönem kamp çalışmaları için 16 Temmuz Salı günü bir araya gelecek. Siyah-beyazlılar, 17 Temmuz'da Avusturya'nın Lienz kentine giderek, yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...