Roberto Carlos, ' Real Madrid'i Sivas'a getirebiliriz'

Roberto Carlos, ' Real Madrid'i Sivas'a getirebiliriz'

SPOR Haberleri

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, "Real Madrid, Manchester United gibi bazı büyük kulüpleri Sivas'a getirip, onlarla hazırlık maçı oynayabiliriz" dedi.

Futbolculuk kariyerinde 1'i dünya kupası, 3'ü Şampiyonlar Ligi kupası olmak üzere birçok kupayı kaldırma sevinci yaşayan, Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid forması altında çok önemli başarılara imza atan, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Sivasspor'un Brezilyalı teknik direktörü Roberto Carlos, Sivasspor'daki hedeflerinden futbol dünyasındaki gelişmelere birçok konudaki düşüncelerini paylaştı. İlk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'da yaşayacak olan Carlos, teknik direktörlük yapabileceği konusunda kendisinden şüphe duymadığını belirtti. Carlos, birçok takımda forma giydiğini ve çok sayıda iyi teknik direktörle çalıştığını, hepsinden farklı şeyler öğrendiğini ifade ederek, "Şu anda yapmam gereken, bütün öğrendiklerimi bir araya getirip bu takım için çok iyi şeyler yapabilmek" dedi. İlk hedefinin, Sivasspor'da başarılı olmak olduğunu vurgulayan Carlos, "Burada başarılı olduktan sonra birtakım hedefler ve teklifler ortaya çıkacaktır ama burada başarılı olamadığım zaman böyle bir şey olmayacak" diye konuştu.

Kafasında sürekli planlar olduğunu ve bunları düzenli şekilde uygulamaya çalıştığını dile getiren Carlos, hazırlık maçı anlamında aralık veya ocak ayında sürpriz olabileceğini belirterek, "Real Madrid, Manchester United gibi bazı büyük kulüpleri Sivas'a getirip, onlarla hazırlık maçı oynayabiliriz" diye konuştu. Bu arada, AA Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Roberto Carlos'a Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de bir resmi maçta attığı ilk gol sonrası yaşadığı sevincin yer aldığı fotoğraf ile Sivasspor'da resmi sözleşme imzaladığı törende ve çıktığı ilk antrenmanda çekilmiş fotoğrafları hediye etti. Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla ilk golünü 2007-2008 sezonunun 3. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor'a atan Carlos, iki fotoğraf çerçevesini de odasına asacağını belirterek, Coşkun'a teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...