Ertuğrul Sağlam'dan flaş açıklamalar

/ Kaynak: CHA
Ertuğrul Sağlam'dan flaş açıklamalar

SPOR Haberleri  / CHA

Eskişehirspor'da yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni takımıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Eskişehirspor'da yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularının çok iyi çalıştığını, antrenmanların da çok güzel gittiğini belirterek, "Şuanda her şeyden memnunum. Bu güzel çalışmaları Avusturya'da karşılaştırmalarda ortaya koyacağımız performansla pekiştirip lige kadar çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz." dedi. nbsp;Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idmanla teknik patron Sağlam yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcular, antrenmanların stresini çeşitli oyunlarla atıyor. Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanlarda futbolcular, 5'e 2 pas çalışması yapıp, kaleye şut denemesi yaptı. İdmana sakatlıkları devam eden Dede ve Erkut ise katılmadı. Çalışmalarını günde çift idmanla ayın 19'una kadar kendi tesislerinde sürdürecek Eskişehirspor, daha sonra Avusturya'da kampa girecek.Teknik direktör Sağlam, ilk dönem çalışmalarını Eskişehir'de yapmaya karar verdiklerini vurgulayarak, "Her hangi bir yere kamp yapmaya gitmedik. Çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yapıyoruz ve havalarda güzel gidiyor." dedi. nbsp;


Futbolcuların çok istekli olduğunu, çalışmaların gayet güzel gittiğini kaydeden Sağlam, 19 Temmuz'dan sonra takıma 2 gün izin verileceğini, 22 Temmuz'da ise kamp için Avusturya'ya gideceklerini dile getirdi. Avusturya'daki çalışmalar süresince 6 hazırlık maçı yapacaklarını, 5 Ağustos'ta da Türkiye'ye döneceklerini ifade eden Sağlam, lige kadar hazırlıkları burada devam ettireceklerini kaydetti. nbsp;


Futbolculardan ve çalışmalarından memnun olduğunun altını çizen Sağlam, "Şuana kadar her şey güzel, yolunda gidiyor. Çocuklar çok istekli, heyecanlı, arzulular." diyerek şöyle devam etti:


"Geçtiğimiz sezon çeşitli sebeplerden dolayı performansı az seviyede kalmış birçok arkadaşımız, bu sene geçtiğimiz senenin bu eksikliğini giderme adına çok iyi çalışıyorlar. Yani şuanda her şeyden memnunum. Antrenmanlarda gayet güzel geçiyor. İnşallah bu güzel çalışma dönemini Avusturya'da karşılaştırmalarda ortaya koyacağımız performansla pekiştirip lige kadar çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...