Millî Savunma Bakanlığından hastanelik olan askerlerle ilgili açıklama

Düzenleyen:
Millî Savunma Bakanlığından hastanelik olan askerlerle ilgili açıklama

GÜNDEM Haberleri

Millî Savunma Bakanlığı, Gaziantep'de rahatsızlanan 44 askerin 40'ının hayati tehlikesi olmadığını açıkladı. Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli tarafından konuya ilişkin inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Gaziantepte bulunan 106’ncı Topçu A.K. lığı ve 2’inci Zh.Tug. K.Yrd.lığının (Islahiye) Şht.Ütğm. Alpay Başaran kışlasında; gece 01.00’dan itibaren sabaha kadar 44 Erin rahatsızlanarak revire müracaatı sonrasında kontrol amaçlı olarak Islahiye Devlet Hastanesine sevki gerçekleşmiştir. Sevk edilen personelin hayati tehlikesi bulunmamaktadır"denildi. Açıklamada, "Hastaneye başvuran 44 personelden 40'ı taburcu edilmiştir.Bakanlığımızca olaya ilişkin süreç yakinen takip edilmekte olup, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli tarafından konuya ilişkin inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" ifadesi kullanıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...