100 bin sözleşmeliye müjde

/ Kaynak: AA
100 bin sözleşmeliye müjde

GÜNDEM Haberleri  / AA

4/B'liler, mahalli idareler ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 100 bin sözleşmeli personel kadroya alınacak.

4/B'liler, mahalli idareler ile bazı kamu kurum ve nbsp;kuruluşlarında çalışan 100 bin sözleşmeli personel kadroya alınacak. nbsp;Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Karanamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair nbsp;Kanun, çoğu zaman gece geç saatlere kadar süren 11 günlük mesainin ardından TBMM nbsp;Genel Kurulu'nda kabul edildi. nbsp;Kanuna göre, 25 Haziran 2013 tarihi itibariyle; 657 sayılı Kanun'un 4. nbsp;maddesinin B fıkrası; il özel idaresi, belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli nbsp;idare birliklerinde Belediye Kanunu'nun 49. Maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca nbsp;çalışmakta olan personel memur kadrosuna atanacak. nbsp;Ayrıca, Sağlık Bakanlığı, Atatürk Dil Tarih Yüksek Kurumu, MGK Genel nbsp;Sekreterliği, TOKİ, Başbakanlık, Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Spor Genel nbsp;Müdürlüğü, Hazine Müsteşarlığı, Türkiye Adalet Akademisi, Türk Patent Enstitüsü, nbsp;Gelir İdaresi Başkanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, SGK, Kamu Düzeni ve nbsp;Müsteşarlığı, TRT, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı, Türkiye nbsp;Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı, ÖSYM, GAP İdaresi Başkanlığı, nbsp;Doğu Anadolu, nbsp;Doğu Karadeniz ve Konya Ovası Projesi bölge kalkınma idari başkanlıkları, Çevre nbsp;ve Şehircilik Bakanlığı, Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Afet nbsp;Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında çalışanlar ile
nbsp;kamu kurum ve kuruluşlarının merkez teşkilatlarının büyük ölçekli bilgi işlem nbsp;birimlerinde, bilişim hizmetlerini yürütenler de kadroya alınacak. Madde 100 bin nbsp;sözleşmeli personeli kapsıyor.
nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...