Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere flaş internet çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ailelere flaş internet çağrısı

GÜNDEM Haberleri

"İnternet kafeler vardı şimdi internet evlere yerleşti. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi uyuşturucu müptelasıdır."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen TÜBİTAK Ödül Töreni'ne katıldı. Ödül alan bilim insanlarını açıklayan Erdoğan "Dört bilim ödülü ve 11 teşvik ödülü verildi. Yapılan titiz değerlendirmeler sonucunda bu yıl bilim kategorsinde ödüle layık görülen temel bilimlerde İstanbul Üniversitesinden Prof. Dr. Reşat Apak ile Bilkent Üniversitesi'nden Doç Dr. Fatih Ömer İlda'yı, mühendislik bilimlerinde Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Civelek'i, sosyal bilimlerde ise Koç Üniversitesinden Sumru Altuğ'u gönülden tebrik ediyorum" dedi. Erdoğan, törendeki konuşmasında teknoloji bağımlılığının geldiği nokta konusunda da anne babalara uyarılar gönderdi. Erdoğan şöyle konuştu: İnternet kafeler vardı şimdi işte, evlerde kurulur hâle geldi. Artık internetler eve yerleşti. Yani zehir evin içine girmiş vaziyette. Şimdi bu tehlikeye karşı hocalarımız, anne babaları uyarmak durumunda. Bu tehlikeden kurtulmamız lazım. Bu çok ciddi bir uyuşturucu müptelasıdır. Bu noktada çok ciddi adımlar atmamız gerekiyor. Eğer 2 yaşında, hatta hatta daha geri, çocuk elindeki telefonla nasıl oynuyor, nasıl onun esiri oluyor. Duygular elimizdeki telefonun esiri hâline gelmişse, bu bizim için çok ciddi bir tehdittir. Buna karşı tavrımızı almamız, buna karşı yeni nesilleri yetiştirmemiz lazım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...