Dostlar Mahallesi final yapıyor | Dostlar Mahallesi dizisi, neden Final Yapıyor?

Düzenleyen:
Dostlar Mahallesi final yapıyor | Dostlar Mahallesi dizisi, neden Final Yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

Başrollerinde Alişan ve Çağla Şikel'in olduğu Dostlar Mahallesi final yapıyor. 3 sezon yayınlanan Cennet Mahallesi dizisi ile sanatçı ve manken kişiliklerinin yanı sıra oyunculukta da başarılara imza atan ikilinin yeni dizisinde de aynı tadı vermesi bekleniyordu. Peki Dostlar Mahallesi dizisi neden final yapıyor?sorusunun cevabını ve diziye dair tüm detaylar haberimizde.

Alişan, Çağla Şikel ve  Zeynep Eronat, Ersin Korkut, Hande Katipoğlu, Buse Varol, Turan Özdemir ve İnan Ulaş Torun gibi güçlü oyuncu kadrosundan oluşan Kanal D ekranlarında yayınlanan Dostlar Mahallesi final yapıyor. Reyting savaşlarında ancak 4 bölüm ekranlarda kalabildi. Cennet Mahallesi dizisi ile seyriciden tam not alan Çağla Şikel ve Alişan yeni dizilerinde de aynı başarıyı yakalaması beklenirken hayranlarını hüsrana uğrattı. Peki Dostlar Mahallesi dizisi neden final yapıyor? sorusunun cevabı ve tüm merak ettikleriniz haberimizde.

DOSTLAR MAHALLESİ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Nişantaşı'nda gazetecilerle karşılaşan Alişan, "Revize edilen 5. bölümü bekliyoruz" derken Çağla Şıkel ise "Reytingler iyi değil ama yapacak bir şey yok. Kısmet" yorumunu yapmıştı. Ancak geçen cumartesi dizinin ekrana gelen üçüncü bölümünün reytingleri kötü çıkınca 4. bölümde final kararı alındı. Dostlar Mahallesi dizisinden geriye sette başlayan Alişan ve Buse Varol aşkı kaldı.

Dostlar Mahallesi final yapıyor | Dostlar Mahallesi dizisi, neden Final Yapıyor?

DOSTLAR MAHALLESİ KONUSU

Sımsıcak, birbirine bağlı, sevgi dolu insanlardan oluşan bir mahalle... Dedikoducu kuaförü, öfkeli kasabı, delikanlı taksicileri, afacan çocukları, ne ararsan var.  Birbirine siyah ile beyaz kadar zıt karakterde iki kardeş olan Taksi şoförlüğü yapan Metin’le Çetin’in hem sevgi hem de çatışma dolu hikayesi. Taksi durağının sahibi ve tüm mahallenin ablası Neriman Annenin zorluklar karşısındaki dimdik duruşunun, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentilerinin, Birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın, Metin’in liseli kızı Bilge’nin hayatı öğrenmeye başlayışının, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’in, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’un, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’la Serkan’ın hikayesi.

Dostlar Mahallesi final yapıyor | Dostlar Mahallesi dizisi, neden Final Yapıyor?

DOSTLAR MAHALLESİ OYUNCULARI

Oyuncular:  Çağla Şıkel (Seher), Alişan (Metin), Hande Katipoğlu (Füsun), İnan Ulaş Torun (Çetin), Zeynep Eronat (Neriman Anne), Ersin Korkut (Selim), Buse Varol (Bahar), Ceyhun Fersoy (Çağatay), Hakan Bulut (Çaycı Vakur), Tolga Coşkun (Nöbetçi Şoför), İrina İvkina (Olga), Bedia Ener (Behiye), Sinem Ergin (Kasap Zehra), Berrin Arısoy (Berrin), Metehan Sancaktar (Aykut), Turan Özdemir (Hasan), Tayfun Sav (Karakol Komiseri), Çağdaş Tekelioğlu (Görkem), Yunus Çakıroğlu (Karakol Polisi), Su Dura (Bilge), Brad Berke Bayrak (Yamaç), Engin Ege Çıray (Serkan)

Dostlar Mahallesi final yapıyor | Dostlar Mahallesi dizisi, neden Final Yapıyor?

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...