Trabzon'da Cenk zamanı

Trabzon'da Cenk zamanı

SPOR Haberleri

Bordo mavililer, daha önceki sezonlarda da talip olduğu Cenk Tosun için Gaziantepspor'un kapısını bir kez daha çaldı

Forvet hattına takviye için kolları sıvayan Trabzonspor, G.Antepspor'un golcüsü Cenk Tosun ısrarını sürdürüyor. Halil Altıntop'un ayrılması, Janko'nun sakatlığı, Henrique, Emre ve Batuhan'ın istenen düzeyde olmaması sebebiyle arayışta olan Karadeniz ekibi, Cenk Tosun kulubüne teklifte bulundu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile bu futbolcu konusunda yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği, tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.
KIRAN KIRANA PAZARLIK
Geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor'u çalıştıran Şenol Güneş ve Tolunay Kafkas'ın da bordo-mavili renklerine bağlamak istediği 22 yaşındaki futbolcunun, bu defa Karadeniz ekibine bir hayli yakın olduğu belirtiliyor. Futbol altyapısını Almanya'da alan Cenk için G.Antepspor yönetimi ile kıran kırana pazarlığa giren bordo-mavililerin kırmızı-siyahlılara 2 milyon euro+2 futbolcu teklif ettiği öğrenildi. Transferin detaylarının birkaç gün içinde netleşeceği nbsp;
ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...