En pahalı futbolcular Galatasaray'da

/ Kaynak: CHA
En pahalı futbolcular Galatasaray'da

SPOR Haberleri  / CHA

Süper Toto Süper Lig takımlarının yerli ve yabancı transferlere ağırlık vermesi futbolcuların bonservis bedellerini de gündeme getirdi.

Süper Toto Süper Lig takımlarının yerli ve yabancı transferlere ağırlık vermesi futbolcuların bonservis bedellerini de gündeme getirdi. Web ortamının verilerine göre Süper Lig'de en pahalı oyuncular Galatasaray'da bulunuyor. Takımların ve futbolcuların değerinin ortaya konulduğu araştırmaya göre Süper Lig'de en pahalı oyuncular Galatasaray'da bulunuyor. Bu anlamda sarı kırmızılıların forveti Burak Yılmaz,18 milyon Euro değer ile ilk sırada. 2012-2013 sezonunda gol kralı olan oyuncuyu, 17 milyon Euro ile takım arkadaşı Hollandalı Wesley Sneijder takip ediyor. Ardından 14 milyon Euro ile Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Fenerbahçe'nin Senegallisi Moussa Sow, Beşiktaş'ın Portekizlisi Manuel Fernandes geliyor. Sarı lacivertlilerin Portekizlisi Raul Meireless'in bedeli de 12 milyon Euro. Onu takım arkadaşlarından Gökhan Gönül 8,5 milyon Euro ile izlerken, Miroslaw Stoch, Christian Baroni ve Mehmet Topal 8'er milyon Euro ile bu ikiliyi takip ediyor. nbsp;Şu aşamada Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları Thomas Sivok'un değeri 7,5 milyon Euro, Hugo Almeida'nın, 7 milyon Euro. nbsp;Trabzonspor'un file bekçisi Onur Kıvrak için de 7 milyon Euro paha biçiliyor. nbsp;
YENİ TRANSFERLERDE FİYATLAR MAKUL
Spor Toto Süper Lig takımlarının yeni transferlerinin fiyatları makul seviyelerde. Galatasaray'ın Lille'den aldığı Aurelien Chedjou'nun değeri 12 milyon Euro. Bu rakam Fenerbahçe'nin Zenit Saint Petersburg'dan aldığı Bruno Alvez için 6,5 milyon Euro, Eskişehirspor'dan aldığı Alper Potuk için 6,5 milyon Euro, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Samuel Holman için 4 milyon Euro.


Süper Lig'in başarılı oyuncuları Didier Drogba, Emre Belözoğlu ve Dentinho'nun değeri ise tahminlerin altında olup 3 milyon Euro dolaylarında.


TOPLAM DEĞERDE DE EN PAHALI KULÜP GALATASARAY


Futbolcuların toplam değerleri bağlamında da Galatasaray birinci. Toplam değeri 149 milyon 150 bin Euro olan sarı kırmızılı takımı, 145 milyon 900 bin dolarla Fenerbahçeli, 91 milyon 550 bin Euro ile Beşiktaş, 78 milyon Euro ile Trabzonspor takip ediyor.


Ligde top koşturan futbolcular ve değerleri şöyle:


Futbolcu nbsp; nbsp;Takımı nbsp; Değeri (Euro)
Burak Yılmaz nbsp; nbsp;Galatasaray nbsp; nbsp;18 milyon nbsp;
Wesley Sneijder nbsp; Galatasaray nbsp; nbsp;17 milyon
Fernando Muslera nbsp;Galatasaray nbsp; nbsp;16 milyon
Selçuk İnan nbsp; Galatasaray nbsp; nbsp;14 milyon
Moussa Sow nbsp; Fenerbahçe nbsp; 14 milyon
Manuel Fernandes nbsp;Beşiktaş nbsp; nbsp;14 milyon
Raul Meireless nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;12 milyon
Aurelien Chedjou nbsp; Galatasaray nbsp; nbsp;12 milyon nbsp;
Gökhan Gönül nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;8,5 milyon nbsp;
Mehmet Topal nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;8 milyon nbsp;
Miroslav Stoch nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;8 milyon nbsp;
Christian nbsp; nbsp;Fenerbahçe nbsp; nbsp;8 milyon nbsp;
Thomas Sivok nbsp; Beşiktaş nbsp; nbsp;7,5 milyon
Hugo Almeida nbsp; Beşiktaş nbsp; nbsp;7 milyon nbsp;
Semih Kaya nbsp; nbsp;Galatasaray nbsp; nbsp;7 milyon nbsp;
Onur Kıvrak nbsp; nbsp;Trabzonspor nbsp; nbsp;7 milyon nbsp;
Volkan Demirel nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;7 milyon
Bruno Alves nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;6,5 milyon
Alper Potuk nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;6,5 milyon
Caner Erkin nbsp; Fenerbahçe nbsp; nbsp;6,5 milyon
Olcan Adın nbsp; nbsp;Trabzonspor nbsp; nbsp;6,2 milyon


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...