BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Meclis

Seçim sonuçlarını görmek için tıklayın.
Anasayfa > Haber > Balığın da dönerini yaptık!

Balığın da dönerini yaptık!

Ticarette parlak zekaya sahip olan insanımız et ve tavuk dönerinden sonra balıktan da döner yapmayı başardı.



> İstihbarat Servisi Ticarette parlak zekaya sahip olan insanımız et ve tavuk dönerinden sonra balıktan da döner yapmayı başardı. Maltepe’de bir balıkçı, vatandaşların artık sağlıklı beslenmeye özen göstermesini fırsat bilerek, somon balığını döner makinesine takıp müşteri sayısını artırdı. Somon balığını kılçığından ayırarak döner yapan balık evinin sahibi Yaşar Altun, müşteri sayısının önemli ölçüde arttığını söyledi. Balık ekmeği tercih eden müşterilerinin ekmek arası balık dönerine yöneldiğini belirten Altun, “Somon balığında omega 3 yoğun olduğu için sağlığını düşünenler balık dönerimizi tercih etmeye başladı. Önceleri 10 kilo döner yapıyordum, 2 saatte bitiyordu. Şimdi daha fazla yapmaya başladım. İleride 50 kiloya kadar artırmayı planlıyorum “dedi. HEM SAĞLIKLI, HEM LEZİZ Balıkçı Yaşar Altun, hem sağlığını hem ağız tadını düşünen vatandaşın balık dönere rağbet ettiğini söylüyor. Altun, balık döner kapasitelerini de artıracaklarını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT