Aziz Yıldırım müjdeyi verdi

/ Kaynak: DHA
Aziz Yıldırım müjdeyi verdi

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kampı ziyaret etti. Taraftarların sesine de kulak veren Yıldırım ziyareti sırasında Cardozo ile ilgili müjdeyi verdi.

Fenerbahçe'nin patronu, kampı ziyaret etti, taraftarların sesine de kulak verdi. nbsp;Başkan Aziz Yıldırım'a sorular da yönelten taraftarların en çok merak ettiği konu transfer ve Cardozo'ydu. "Başkanım alıyor muyuz Cardozo'yu?" şeklindeki soruya "Merak etmeyin, çalışmalarımız sürüyor" dedi. Taraftarların gönlünü alan ve onlarla sohbet eden Yıldırım, "Düzce'deki Bolu maçına bilet aldınız mı " diye sordu. Evet cevabı alan Yıldırım, bu kez "Ne kadarmış biletler" diye takıldı. Uzun zamandır basın mensuplarına bu boyutta bir malzeme vermeyen Yıldırım'ın son derece keyifli olduğu görüldü. nbsp;Bu arada TV programcısı Acun Ilıcalı da tesislere geldi. Helikopterle sahaya inen Acun Ilıcalı tesislere giderek Başkan Aziz Yıldırım ile görüştü. Futbolcuları selamlayan Ilıcalı daha sonra Başkan Aziz Yıldırım'ın taraftar ile yaptığı temasta da yanında yer aldı. Acun, başkan ile birlikte taraftara imza da dağıttı. nbsp;




SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...