Özlem Yıldız eşiyle ilgili suskunluğunu bozmadı

/ Kaynak: İHA
Özlem Yıldız eşiyle ilgili suskunluğunu bozmadı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde babasıyla yürüyüş yapan ünlü manken Özlem Yıldız, kocasıyla ilgili sorular karşısında suskunluğunu bozmadı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde babasıyla yürüyüş yapan ünlü manken Özlem Yıldız, kocasıyla ilgili sorular karşısında suskunluğunu bozmadı. nbsp;Bodrum Marina yolunda babası ile yürüyüş yapan Özlem Yıldız, objektifler takıldı. Babasının kolunda Bodrum sokaklarında dolaşan Yıldız'ın elindeki gül ise dikkatlerden kaçmadı. Baba kız yürüyüş yaptıklarını söyleyen Yıldız, gazetecilerin sorularını da cevapladı. Bodrum tatilinin iyi geçtiğini söyleyen Yıldız, geç vakit olduğu için oğlunun evde uyuduğunu belirtti. Basın mensuplarının, 'Eşinizle hiç görünmüyorsunuz' sorusuna ise Yıldız cevap vermedi. Daha sonra yürüyüşlerine devam eden Yıldız ve babası, tatillerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.



MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...