Mercedes konforu otobüslere taşındı

Mercedes konforu otobüslere taşındı

Ekonomi Haberleri

Türkiye’deki yarım asırlık otobüs üretim tarihinde birçok yeniliğe imza atan Mercedes-Benz Türk, Tourismo otobüslerinin 3 ana modelini tanıttı.

Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda Türk mühendislerin çalışmasıyla üretilen yeni Tourismo’lar, hem turizm sektöründe hem de şehirlerarası yolcu taşımacılığında iddialı... Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün “Dünya, Türkiye’den yollara çıkan mühendislik harikası araçlarımızı kullanıyor. Yeni Tourismo otobüslerimiz 30 milyon avroluk bir bütçe ile 3,5 yılda geliştirildi. Üstün teknolojisi, benzersiz tasarımı, dinamik ve güçlü görüntüleri ile Yeni Tourismo’lar, tüm dikkatleri üzerine çekecek” dedi. Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Alper Kurt ise “Tourismo 15 RHD, Tourismo 16 RHD ve Tourismo 16 RHD 2+1 araçlarımızı yeni donanımlar ile güçlendirdik. Türkiye’de son dönemde 2+1 araçlara büyük ilgi duyuluyor. Yeni Tourismo’nun bütün güvenlik donanımları, bir Mercedes-Benz otomobille aynı seviyede” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...