Bursaspor'da kombine patlaması

/ Kaynak: DHA
Bursaspor'da kombine patlaması

SPOR Haberleri  / DHA

Bursasporlu taraftarlar, yeni sezon öncesinde kombine kartlara yoğun ilgi gösterdi.

Bursaspor Yönetim Kurulu'nun kombine kartlara yaptığı rekor indirimin ardından yeşil beyazlı taraftarlar, Merinos Stadı'nda yapılan satışlara büyük ilgi gösteriyor. Kombine biletler bu sezon ligin yanı sıra Avrupa Kupaları'nda da geçerli olması nedeniyle son yıllarda ilk kez talep patlaması yaşandı.
6 BİNE YAKLAŞTI
Üç gün önce satışa çıkartılan ve yeşil beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği kombine kart satışlarında satılan bilet sayısının 6 bine yaklaşması ve geçen yıl satılan 5 bin kombineyi geride bırakması Bursaspor Yönetim Kurulu'nu sevindirdi.
Bu arada 600 TL'ye satışa çıkartılan Kapalı Tribün A-B-C Tribünlerinde ise biletlerin tükenmekte olduğu, sadece ön sıralarda yer kaldığı belirtildi.
EN UCUZ KOMBİNE 100 TL
Bursaspor Kapalı Tribün VİP 1.sıra biletleri 3 bin, VİP 2'nci ve 6'ncı sıra biletleri 2 bin, Kapalı Tribünü A-B-C tribünleri 600 , Maraton Tribünü 300, Kapalı Kale Arkası 150, Açık Kale Arkası Tribünü biletleri 100, Aile Tribünü biletleri (anne-baba-çocuk) 720 TL olarak satışa sunulmuştu. Aile Tribünü'nde ilave her çocuk için 240 TL alınıyor.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...