Türkiye’den Beyaz Saray’a cevap gibi operasyon

Düzenleyen:
Türkiye’den Beyaz Saray’a cevap gibi operasyon

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında geçen telefon görüşmesinde Trump, Türkiye’nin operasyonlarını sınırlı tutmasını ve en kısa sürede sonlandırılmasını istemişti.

Türkiye’den ABD’ye cevap gibi bir harekât hamlesi geldi. Türk savaş uçakları, Afrin’e yönelik operasyonların ardından YPG’nin elindeki Münbiç’i de vurarak Zeytin Dalı Harekâtı’nı genişletti...

Yeni Şafak’ın haberine göre; Münbiç'teki Seyyade ve Dendeloğlu köylerinde bulunan PKK karargâhları Türk savaş uçaklarınca imha edildi.

Fırat Kalkanı Harekâtı döneminde ABD bayrağı asılan köyler arasında yer alan Seyyade köyü aynı zamanda ABD askerlerinin de devriye gezdiği noktalar arasında bulunuyor.

Arime nahiyesine bağlı köylerden Seyyade ve Dendeloğlu, Münbiç'in doğuya uzanan ve terör işgalindeki son köyleri arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...